Internist-nefroloog | Standplaats Bonaire (32 - 40 uur)

Internist-nefroloog | Standplaats Bonaire (32 - 40 uur)

Startdatum vacature: 
maandag, 30 juli, 2018
Einddatum vacature: 
zondag, 16 september, 2018
Omschrijving: 

Werkomgeving
Het AMC en VUmc bundelen de krachten in een fusie en worden als één geheel aangestuurd. In Amsterdam UMC werken AMC en VUmc samen aan het uitstekend verzorgen van patiënten, leiden we veelbelovende talenten op tot arts en verpleegkundige én verbeteren we de gezondheidszorg van morgen dankzij hoogstaand en (inter)nationaal erkend wetenschappelijk onderzoek. Samen kunnen we dat zo veel beter dan alleen.

Waar gaat u werken?
Als internist- nefroloog zal u ongeveer 10 maanden per jaar werkzaam zijn bij Fundashon Mariadal op Bonaire. Gedurende 1-2 maanden wordt gewerkt in het Amsterdam UMC, locatie VUmc of locatie AMC.
Fundashon Mariadal biedt aan de inwoners van Bonaire tweedelijns medische zorg (25 bedden). Daarnaast wordt er nierfunctievervangende behandeling in de vorm van hemodialyse (ongeveer 40 patiënten), peritoneaaldialyse (5 patiënten) en nefrologische zorg (nierziektenpolikliniek, predialysepolikliniek). U werkt intensief samen met de algemeen internisten en avond-, en weekenddiensten ten behoeve van de Interne Geneeskunde worden gezamenlijk uitgevoerd.

Werkzaamheden
U verzorgt klinische en poliklinische patiëntenzorg ten behoeve van dialysepatiënten, niertransplantatiepatiënten en patiënten met acute en chronische nierziekten. Daarnaast bent u supervisor van de ziekenhuisartsen, arts-assistenten in opleiding tot internist. Ook participeert u in specifieke poliklinieken va de Interne Geneeskunde, bijvoorbeeld Diabetespolikliniek.

Uw profiel
- U heeft de opleiding tot Internist-nefroloog afgerond of rondt deze uiterlijk begin 2019 af;
- Er is aantoonbare affiniteit met patiëntenzorg binnen de nefrologie;
- U bent bereid minimaal 10 maanden per jaar op Bonaire te wonen en te werken.

Zie verder de advertentietekst in de bijlage