Nefroloog UMCU (6 maanden, 0,8-1,0 fte)

Nefroloog UMCU (6 maanden, 0,8-1,0 fte)

Startdatum vacature: 
maandag, 29 november, 2021
Einddatum vacature: 
vrijdag, 31 december, 2021
Omschrijving: 

Wij zijn per direct op zoek naar een internist of internist-nefroloog voor 0.8-1.0 fte voor de duur van 6 maanden voor een bijdrage in de coronazorg en in de nefrologische zorg.

 

Als internist-nefroloog of internist met belangstelling voor de nefrologie participeer je in teamverband in de academische nefrologische zorg. Je werkt mee in de zorg voor niertransplantatie-, hemodialyse- en peritoneaaldialyse patiënten, en aan de supervisie van aios, verpleegafdeling, intercollegiale consulten, diensten. Daarnaast draag je bij in de toenemende zorg voor COVID patiënten binnen de Divisie Interne Geneeskunde en Dermatologie (ca 0.2-0.3 fte).

 

De afdeling Nefologie en Hypertensie is een afdeling binnen de Divisie Interne Geneeskunde en Dermatologie (DIGD) in het UMC Utrecht. Binnen de afdeling werkt een hecht team van 9 internist-nefrologen, nefrologen in opleiding, AIOS, verpleegkundig specialisten, een physician assistant, dialyseverpleegkundigen, transplantatieverpleegkundigen, maatschappelijk werkers, diëtisten, secretaresses, onderzoekers en een researchverpleegkundige nauw met elkaar samen.

 

De afdeling heeft zich gespecialiseerd in academische, topreferente zorg voor patiënten met nierziekten en doet hoogwaardig translationeel wetenschappelijk onderzoek binnen de speerpunten Circulatory Health en Regenerative Medicine & Stem Cells . Daarnaast faciliteert de afdeling de opleiding tot internist-nefroloog en levert een belangrijke bijdrage aan het bachelor- en master onderwijs van de faculteit Geneeskunde.

Contactpersoon voor vacature

Mw  Prof M.C. Verhaar

Telefoon 088 7557329

Email m.c.verhaar@umcutrecht.nl