Nefroloog, MSB Gouda (0,7 - 1,0 fte)

Nefroloog, MSB Gouda (0,7 - 1,0 fte)

Startdatum vacature: 
zaterdag, 22 december, 2018
Einddatum vacature: 
vrijdag, 11 januari, 2019
Omschrijving: 

 Algemene informatie

Het Medisch Specialistisch Bedrijf (MSB) Gouda is een maatschap van ruim honderd medisch specialisten, verenigd in 18 vakgroepen. Het MSB levert samen met het Groene Hart Ziekenhuis en andere partners hoogwaardige medisch specialistische patiëntenzorg vanuit een gedeelde visie waarin kwaliteit van zorg en klantgerichtheid centraal staan. Als jonge en ondernemende organisatie heeft het MSB veel aandacht voor innovatie en ontwikkelingen in de zorgmarkt. Daarnaast hecht het MSB veel waarde aan een sterke lokale verankering en samenwerking binnen de regio op specifieke terreinen.

Over de functie

De vakgroep Interne Geneeskunde/MDL bestaat uit 16 internisten en 7 MDL-artsen. De afdeling heeft opleidingsbevoegdheid voor 3,5 jaar voor de opleiding Interne Geneeskunde.

De Dialyse-afdeling heeft 18 hemodialyse stoelen voor zowel reguliere dag- als nachthemodialyse en daarnaast een PD-afdeling. Momenteel zijn er 5 nefrologen [3,6 fte] en een PA werkzaam. Er zijn goede contacten met het LUMC met name voor transplantatie. De nefrologen participeren in wetenschappelijk onderzoek en in de opleiding tot internist en nefroloog. Door het bereiken van de pensioengerechtigde leeftijd van één van de nefrologen ontstaat ruimte voor 0,7 fte nefroloog.

Wij vragen 

  • Allround nefroloog
  • Resultaatgerichtheid, goede communicatieve vaardigheden, samenwerken
  • Actieve participatie in opleiding voor aios, anios, coassistenten, en nio’s
  • Actief meewerken aan verdere ontwikkeling van thuisdialyse 
  •  Initiatief om het vakgebied verder te ontwikkelen binnen het GHZ
  • Verklaring omtrent het gedrag (VOG)

Wij bieden

  • Een boeiende functie in een dynamische en uitdagende werkomgeving
  • Indiensttreding bij het MSB Gouda m.i.v. 1-3-2019 voor 0,7 FTE, met de mogelijkheid van ophoging met 0,3 FTE tot 1,0 FTE i.v.m. waarneming
  • Arbeidsovereenkomst conform AMS. In eerste instantie voor de duur van een jaar, bij gebleken geschiktheid en gelijkblijvende zorgvraag met zicht op verlenging en op termijn toetreding tot de maatschap.

Meer informatie

Voor meer informatie kunt u terecht bij:

Allen telefonisch bereikbaar via 0182-505050.

Sollicitatie 

Reageren voor vrijdag 11-1-2018

Direct solliciteren kan via de website van www.GHZ.nl of via www.MSBGouda.nl

Voor interne kandidaten is een verklaring omtrent gedrag (VOG) en de duur van het dienstverband niet van toepassing.