2 internist-nefrologen

2 internist-nefrologen

Startdatum vacature: 
donderdag, 1 juli, 2021
Einddatum vacature: 
woensdag, 1 september, 2021
Omschrijving: 

Vacature
Wij zijn op zoek naar:
Nefroloog (2 FTE)

Omschrijving:
Het Curaçao Medical Center (CMC) is een nieuw, state-of-the-art ziekenhuis met 300 bedden, en biedt medisch specialistische zorg aan het volledige eiland van Curaçao. De dienst nefrologie biedt in centrum hemodialyse, peritoneaal dialyse en de mogelijkheid tot niertransplantatie in samenwerking met Nederland.

Doelstelling van de functie:
Voor onze afdeling nefrologie zijn wij per direct op zoek naar een enthousiaste allround collega internist- nefroloog om ons team te versterken.
Onze groep van binnenkort 6 FTE draagt zorg voor ruim 180 hemodialyse- en 30 peritoneaal dialyse patiënten, en levert dialysebehandeling op onze intensive care afdeling. Daarnaast is er ook mogelijkheid tot plasmaferese behandeling. Verder zal u worden ingeschakeld voor poliklinische en klinische nefrologische en internistische zorg. In nauwe samenwerking met het AUMC te
Amsterdam, kunnen wij onze patiënten ook niertransplantatie aanbieden. U zal mee de pre- en post- transplantatie follow-up coördineren.
Als nefroloog maakt u deel uit van de vakgroep Interne geneeskunde, waarbij er veel aandacht wordt besteed aan de begeleiding van en onderwijs voor arts-assistenten (AIOS en ANIOS) en co-assistenten.

Voor inlichtingen over de functie kunt u contact opnemen met mevr. R. Pannecoeck, nefroloog, Roos.Pannecoeck@cmc.cw.
Inlichtingen over de arbeidsvoorwaarden worden verstrekt door mevrouw
Y. Phelipa, afdeling Human Resource management, Yunaira.phelipa@cmc.cw.
Belangstellenden worden verzocht hun schriftelijke sollicitatie inclusief Curriculum Vitae te versturen naar medisch directeur, Prof. Dr. Ingemar Merkies, Ingemar.Merkies@cmc.cw.