Internist-nefroloog Curacao Medical Center

Internist-nefroloog Curacao Medical Center

Startdatum vacature: 
vrijdag, 26 april, 2024
Einddatum vacature: 
zaterdag, 1 juni, 2024
Omschrijving: 

De afdeling Interne-Nefrologie van het Curacao Medical Center is op zoek naar een enthousiaste collega om het team op het zonnige eiland te komen  versterken! 

Over de functie

Als Internist-Nefroloog draag je de verantwoordelijkheid voor het verstrekken van klinische zorg op het gebied van nefrologie en interne geneeskunde. Curaçao Medical Center, in samenwerking met het AUMC in Amsterdam, biedt ook niertransplantatiediensten aan onze patiënten. Als onderdeel van de vakgroep Interne Geneeskunde speelt u een actieve rol in het begeleiden en onderwijzen van arts-assistenten (AIOS en ANIOS) en co-assistenten, waardoor u bijdraagt aan de ontwikkeling van toekomstige medische professionals.

 

Over het team

Het Internist-Nefrologen team, bestaande uit vijf FTE, heeft de verantwoordelijkheid voor de zorg van een omvangrijke groep patiënten. We behandelen meer dan 180 hemodialysepatiënten en 30 patiënten die peritoneale dialyse ondergaan. Bovendien leveren we gespecialiseerde dialysebehandelingen op onze Intensive Care-afdeling. Als aanvulling op onze diensten bieden we ook plasmaferesebehandelingen aan, waarmee we een uitgebreid scala aan zorg kunnen aanbieden aan patiënten met diverse nefrologische alsook niet-nefrologische aandoeningen.

 

Wat bieden wij

Naast een salaris dat in overeenstemming is met de landsverordening normering en topinkomen, bieden wij een stimulerende en gevarieerde werkomgeving die de volledige reikwijdte van de nefrologie en interne geneeskunde omvat. Je zult betrokken zijn bij een breed scala aan klinische gevallen, waardoor je voortdurend wordt uitgedaagd en de kans krijgt om je professionele vaardigheden te ontwikkelen.

 

Bovendien streven we naar een aantrekkelijke work-life balance voor al onze medewerkers. We erkennen het belang van het behouden van een gezonde balans tussen werk en privé, en we moedigen een cultuur aan die dit ondersteunt.

 

Wat vragen wij

  • Diploma als internist-nefroloog is vereist, met een registratie als internist-nefroloog bij het BIG-register of een gelijkwaardige erkenning;
  • Kennis van zowel het Nederlands als het Engels is vereist, met daarnaast de bereidheid om Papiaments te leren;
  • Flexibiliteit ten aanzien van het verrichten van onregelmatige diensten is een vereiste;
  • Een werkattitude gericht op het leveren van kwalitatief hoogwaardige zorg
  • Het vermogen om zowel zelfstandig als in teamverband te werken

 

Meer informatie?

Voor meer informatie over de functie kunt u contact opnemen met de Internist- Nefrologen;

Dr. A. Daza- Zabaleta: Amely.Dazazabaleta@cmc.cw

Dr. A. Punwasi: Amar.Punwasi@cmc.cw

Dr. J. Verbist Sewrajsing: Jivika.Sewrajsing@cmc.cw

 

Voor inlichtingen over de arbeidsvoorwaarden kunt u contact opnemen met de HR Directeur, mevr. A. Ferrari op 745 0000 toestelnummer 3096.

 

 

Solliciteren

Belangstellenden worden verzocht hun schriftelijke sollicitatie inclusief Curriculum Vitae, via email te sturen naar email: recruitment@cmc.cw en cc alejandra.ferrari@cmc.cw.