Internist-Nefroloog Meander Medisch Centrum

Internist-Nefroloog Meander Medisch Centrum

Startdatum vacature: 
donderdag, 29 februari, 2024
Einddatum vacature: 
zondag, 31 maart, 2024
Omschrijving: 

MSB Midden Nederland en Meander Medisch Centrum werken samen onder het motto “Gewoon beter”. Een ieder levert vanuit zijn deskundigheid en competenties een bijdrage aan het realiseren van de ambities van zowel het MSB als het Meander. Goede patiëntenzorg, gastvrijheid en zorgvernieuwing staan bij ons hoog in het vaandel.

De sectie Interne, MDL en Geriatrie van Meander Medisch Centrum in Amersfoort bestaat momenteel uit achttien internisten, vijf geriaters en acht MDL-artsen. Ons primaire doel is het bieden van professionele patiëntenzorg. Hierbij staan de Meander klantwaarden: betrouwbaarheid, deskundigheid en klantvriendelijkheid centraal. We verwachten van alle medewerkers dat zij, vanuit hun functie en kwaliteiten, hieraan een actieve bijdrage leveren.

Wij zijn op zoek naar een

Chef de Clinique Internist-nefroloog (vacature via MSB Midden Nederland)

(0,7 Fte)

Wij vragen

Een enthousiaste medisch specialist met een ondernemende instelling die graag wil bijdragen aan de verdere ontwikkeling van de nefrologie in ons centrum.  U beschikt over uitstekende communicatieve vaardigheden in relatie tot patiënten, verwijzers en medewerkers.

Wij bieden

Een prettige en dynamische werkomgeving in een middelgroot STZ-ziekenhuis, gehuisvest in mooie nieuwbouw op 1 locatie centraal in het land. Er heerst een collegiale werksfeer en een ambitieuze werkhouding gericht op mensgerichte kwaliteit van zorg, opleiding van jonge collega’s en ruimte voor wetenschappelijk onderzoek. Een uitdagende, dynamische omgeving met veel ruimte voor nieuwe initiatieven en innovaties. Er heerst een collegiale werksfeer. De nefrologie maakt deel uit van de sectie Interne Geneeskunde, MDL en Geriatrie van MSB Midden Nederland. We zorgen voor ruim 140 dialyse patiënten, verdeeld over alle modaliteiten. We oefenen de nefrologie in de volle breedte uit en daarnaast is er een expertise centrum voor systeemvasculitis.

Ons aanbod
Het betreft een vacature voor een periode van minimaal 12 maanden en inschaling volgens AMS richtlijnen. Wij zoeken een specialist die zo spoedig mogelijk bij ons in dienst kan treden in verband met een bestuursfunctie van een van de nefrologen.

Voor meer informatie over deze functie kunt u contact opnemen met dhr. dr. P.T. Luik, nefroloog of dhr. G. Mol, internist, voorzitter van de sectie, telefoon 033-8505050.

Enthousiast geworden? Solliciteer dan direct via onze website www.meandermc.nl. Gebruik de sollicitatiebutton! Je kunt t/m 31 maart reageren op deze vacature.

Voor algemene informatie over Meander Medisch Centrum verwijzen wij u naar onze website www.meandermc.nl; meer informatie over het MSB is te vinden op www.msbmiddennederland.nl