Aankondiging nieuwe ambtelijk secretaris

Aankondiging nieuwe ambtelijk secretaris

dinsdag, 18 oktober, 2022

Per 1 oktober 2022 is Lydie de Vries gestart als nieuwe ambtelijk secretaris van de Nederlandse Federatie voor Nefrologie. Zij volgt Hennie van IJzerloo op, die na 22 jaar haar taken per 1 november 2022 zal beëindigen.

Met meer dan 15 jaar ervaring binnen het zorgveld, onder andere bij de Nederlandse Zorgautoriteit, is het bestuur van mening dat zij in Lydie de Vries de geschikte kandidaat heeft gevonden om Hennie van IJzerloo op te volgen.
Frans van Ittersum, namens het Bestuur van de NFN:
“In Lydie verwachten wij een uitstekende secretaris gevonden te hebben die haar rol met veel energie en daadkracht zal vervullen. Het bestuur wenst Lydie veel succes toe in haar nieuwe functie als ambtelijk secretaris”.

NIV
De rol van ambtelijk secretaris is per 1 oktober ondergebracht bij de NIV in Utrecht. Vanaf 1 januari 2023 zal ook de ledenadministratie en financiële administratie volledig worden overgedragen aan de NIV. Tot die tijd is Willemijn Schönfeldt verantwoordelijk voor de leden- en financiële administratie, zij is bereikbaar via w.schonfeldt@nefro.nl.

Contact
Lydie is werkzaam op maandag, dinsdag en donderdag. U kunt haar bereiken via het e-mailadres secr@nefro.nl of op het telefoonnummer 030 - 899 0669.