Aanmelding NFN-Nierstichting Proefschriftprijs 2019

Aanmelding NFN-Nierstichting Proefschriftprijs 2019

maandag, 13 januari, 2020

Ook dit jaar bestaat er de mogelijkheid voor promovendi mee te dingen naar de jaarlijkse NFN-Nierstichting proefschriftprijs.  Naast een prijs van € 1000,- en een oorkonde voor de winnaar zijn er twee prijzen van € 250,- voor de twee andere genomineerden.  De prijzen worden financieel mogelijk gemaakt door een donatie van de Nierstichting. De prijzen worden uitgereikt  tijdens de Nederlandse Nefrologie Dagen 2020 die op dinsdag 24 en woensdag 25 maart gehouden worden.

Om in aanmerking te komen voor de prijzen dienen de proefschriften gerelateerd te zijn aan een promotie binnen het aandachtsgebied nefrologie in het kalenderjaar 2019. De proefschriften zullen beoordeeld worden door een jury, waarbij criteria onder andere zijn:

  • originaliteit, innovatie en zorgvuldigheid van het onderzoek,
  • wetenschappelijke en maatschappelijke relevantie van het onderzoek en
  • impact voor de patiëntengroep.

De inzenders van de drie als best beoordeelde proefschriften worden uitgenodigd om tijdens de Nederlandse Nefrologiedagen, op dinsdag 24 maart 2020 tussen 13:50 en 15:20 uur een presentatie over hun proefschrift te geven. De jury bepaalt naar aanleiding van de presentaties wie de uiteindelijke winnaar is van de proefschriftprijs.
Om in aanmerking te komen voor de proefschriftprijs dient u vóór maandag 27 januari 2020.

  • zich verplicht als deelnemer in te schrijven voor de NND 2020. Indien blijkt dat uw proefschrift tot de drie genomineerden behoort, ontvangt u van de organisatie een uitnodiging en worden uw arrangementskosten post congres gerestitueerd, mits u uw proefschrift heeft gepresenteerd en uw betaling door de organisatie is ontvangen.
  • per e-mail een exemplaar van uw proefschrift in pdf format te sturen naar: secr@nefro.nl. Deze e-mail moet ook de titel van uw proefschrift, uw naam en promotiedatum bevatten, en een publicatielijst met de impact-factoren van de tijdschriften waarin de publicaties opgenomen in het proefschrift verschenen zijn.

Deadline voor inzending: zondag 26 januari 2020 23.59 uur!