Uitreiking Value-Based Health Care Prize

Uitreiking Value-Based Health Care Prize

maandag, 30 januari, 2017

Harvard prof. Michael Porter reikt vierde Value-Based Health Care Prize uit
Harvard prof. M. Porter is erevoorzitter van de VBHC Prize welke in 2017 voor de vierde keer wordt uitgereikt. Op 11 mei is hij aanwezig om de winnaars van deze prestigieuze prijs de VBHC Prize te overhandigen en persoonlijk te feliciteren. De VBHC Prize beloont inspirerende ‘waarde gedreven zorg’ initiatieven.

Inspirerende zorginitiatieven strijden om de prestigieuze Prize waarbij een internationale jury van experts de initiatieven beoordeelt op het toepassen van de diverse dimensies binnen het Value-Based Health Care concept. Harvard prof. Michael Porter, een van de grondleggers van VBHC, is op 11 mei in Nederland om de VBHC Prize 2017 uit te reiken.

Het Catharina Ziekenhuis & CZ, ParkinsonNet, Meetbaar Beter, St. Antonius Ziekenhuis, Claudicationet, de transplantatie vereniging en vele anderen behoren tot de inspirerende voorbeelden van waarde-gedreven zorg van de afgelopen jaren. Het gaat om initiatieven van geïntegreerde zorgunits, tot op uitkomst gebaseerde zorgcontracten, tot het gebruiken van de relevante uitkomsten om te blijven leren en patiëntwaarde te verbeteren. Initiatieven vanuit alle dimensies van waarde-gedreven zorg worden aangemoedigd een aanmelding in te dienen en mee te dingen naar de inspirerende VBHC Prize 2017.