waarnemend internist-nefroloog Bravis ziekenhuis

waarnemend internist-nefroloog Bravis ziekenhuis

Startdatum vacature: 
maandag, 1 november, 2021
Einddatum vacature: 
vrijdag, 7 januari, 2022
Omschrijving: 

Vanwege ziekteverlof van een van de nefrologen zijn wij z.s.m. op zoek naar een waarnemend

INTERNIST-NEFROLOOG (0,75 FTE)

Onze vakgroep bestaat uit 21 internisten en 8 MDL-artsen, waarvan 6 internist-nefrologen en maakt deel uit van het Coöperatie Medisch Specialistisch Bedrijf Bravis U.A. Er wordt gewerkt op twee locaties, waarbij de nefrologische zorg geconcentreerd is in Roosendaal.

De dialyse-afdeling heeft 19 stoelen, waar ook nachtelijke hemodialyse kan plaatsvinden; op diverse andere locaties in het verzorgingsgebied wordt hemodialyse aangeboden in zogenoemde HUB’s; ook thuishemodialyse wordt ondersteund. Er is een goed lopende grote peritoneaal dialyse afdeling. De nefrologie wordt in de volle breedte uitgevoerd en er is een goede samenwerking met het Erasmus MC voor niertransplantatie. Voor de zeldzame nierziekten zijn er goede contacten met het Radboud Medisch Centrum en het Erasmus MC.

De vakgroep streeft naar uitstekende patiëntenzorg in een collegiale, ondernemende en gedreven sfeer. Tevens is de vakgroep betrokken bij het opleiden van co-assistenten.

Wij zoeken:

een teamspeler, een enthousiaste all-round internist-nefroloog (75% FTE) die naast de nefrologie ook de algemene interne geneeskunde in de volle breedte kan uitoefenen.

Wij bieden een tijdelijke plek in een hecht team van internist-nefrologen. De internisten en MDL-artsen hebben een gescheiden dienstenstructuur. De internist-nefrologen hebben daarnaast een 24/7 achterwachtdienst voor specifieke nefrologie in de vorm van een bereikbaarheidsdienst. De aanstelling is voor ten minste 6 maanden. Salariëring conform AMS.

Vacature per:                                                  zo spoedig mogelijk

Omvang:                                                         75 %

Contractvorm:                                                 tijdelijk dienstverband

Duur functie:                                                  ten minste 6 maanden

Reden vacature:                                              ziekteverlof van een van de nefrologen

Reageren voor:                                               vrijdag 7 januari 2022

 

Informatie:                             

Informatie kan worden ingewonnen bij de heer D.A. Geerse, internist-nefroloog en vakgroep voorzitter of een van de andere nefrologen, via het secretariaat nefrologie, tel. 088-7068727.

Sollicitaties:
Tot en met 7 januari 2022 kunt u online solliciteren met behulp van het digitale sollicitatieformulier, waarbij u wordt verzocht uw sollicitatiebrief en curriculum vitae te uploaden als Word- of PDF-bestand op https://www.werkenbijbravis.nl/vacatures. De sollicitatie kan worden gericht aan de heer H. Rutten, voorzitter MSB Bravis.